MKB Proof Awards 2019: NETGEAR Orbi Pro

Redactie WINMAG Pro
De router anno 2019 biedt WLAN: het mesh netwerk is de nieuwe norm. Kabelmanagement hoeft geen onderdeel uit te maken van networking – draadloos is makkelijker, al helemaal bij het aanleggen van een netwerk voor het MKB.

NETGEAR biedt met Orbi Pro een simpele oplossing: één productreeks, bestaand uit draadloze mesh routers en satellites (draadloze variant van een switch), waarmee vrijwel iedereen een buiten- of binnenomgeving van verbinding kan voorzien. Met een combinatie van softwaretool NETGEAR Insight en Orbi Pro-producten installeer je relatief grote WLAN-netwerken met een fractie van de moeite die daar vijf jaar terug bij kwam kijken.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Schaalbaarheid

Een voorbeeld is het Orbi Pro Tri-Band System: een product dat bestaat uit een router en satellite. Komt de vraag naar een grotere netwerkdekking naar voren, dan voeg je met gemak een aantal Tri-Band-satellites toe, door deze via Insight in te scannen en toe te voegen aan het netwerk. Schaalbaarheid en gebruiksgemak staan centraal. De producten zijn ontworpen om de gebruiksvoordelen van draadloosheid verder te benadrukken. Het gewicht is licht, het uiterlijk neutraal: de routers en satellites zijn met gemak te positioneren zonder een interieur te verstoren. Met een gerust hart kunnen we stellen dat NETGEAR één van de producenten is die uitzonderlijk goed begrijpt hoe WLAN optimaal ingezet kan en hoort te worden in een thuis- of kantooromgeving.

Info | NETGEAR Orbi Pro

In het kort

  • + Snel inzetbaar, geen voorkennis vereist
  • + Netwerkdekking met gemak uit te breiden
  • + Beeldig ontwerp
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie