MKB Proof Awards 2019: Pixum Business

Redactie WINMAG Pro
Fotoboeken, foto’s, wanddecoraties: particulieren kennen Pixum voor zijn hoogwaardige drukwerk en uitzonderlijke combinatie van jarenlange ervaring en toegankelijke software. Maar Pixum gaat verder dan drukwerk. Zoek je een vast contact voor het personaliseren van een kantoorinterieur, in gang brengen van een marketingactie of cadeau doen van gedrukte relatiegeschenken, dan komt Pixum Business tegemoet.

De MKB Proof Award is toebedeeld in de softwarecategorie. Niet omdat Pixum uitsluitend een softwareproduct levert, maar omdat Pixum’s software het mogelijk maakt om bedrijven drukwerk en inzien te leveren, de hand toe te steken en advies op maat te bieden. Wie vraag heeft naar een partner voor het creëren van wanddecoraties, zij het voor het kantoor of als geschenk, advies zoekt rondom marketing en communicatie of als fotografieprofessional de beste prijzen wil bieden, wordt uitgenodigd om contact op te nemen.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Contact

Pixum stelt een eigen contactpersoon beschikbaar, waarmee je gedurende elk proces een persoonlijk servicepunt voor handen hebt. Deze contactpersoon en het team denken graag mee over mogelijkheden en verbeterpunten. Transparantie staat centraal: als relatie weet je precies waar je staat. Producten zijn voorafgaand aan de druk naar wens in te zien. Zoals drukwerk de verhouding met jouw klanten verstevigt en werknemers een sfeervolle omgeving biedt, zet Pixum in op een gezonde relatie. Jij krijgt de aandacht die je verdient - een MKB Proof-waardige dienst.

Info | Pixum Business

In het kort

  • Zakelijk drukwerk
  • Ongekende service
  • Flexibele mogelijkheden, van advies tot product
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie