MKB Proof Awards 2019: Synology MR2200ac

Redactie WINMAG Pro
Synology probeert met de Mesh Router MR2200ac een einde te maken aan slecht internet op het kantoor. Wij probeerden de router uit en willen niet meer terug.

De MR2200ac zorgt voor schaalbare WLAN-dekking. Hoe meer meshes je toevoegt, hoe groter het bereik van de access point. De MR2200ac werkt overigens eveneens als access point. Dit betekent dat de device uitstekend tot zijn recht komt in het MKB. Of je onderneming nu één, twee, drie of meer verdiepingen heeft, je kunt je internetverbinding blijven uitbreiden met routers. Dat alles gaat met zo goed als geen verlies van internetsnelheid.

SRM

Een ander voordeel van de MR2200ac is een vlotte integratie. Om de netwerkrouter te initialiseren maak je gebruik van de mobiele app DS Router (iOS en Android), of van Synology’s Router Manager (SRM). Tijdens de setup vul je de standaard internetgegevens in en stel je de netwerkextensie in. Aan het einde van de setup krijg je de optie om een Synology- en Quickconnect ID-account aan te maken, waarmee je je netwerkinstellingen op afstand kunt aanpassen. Nieuwe routers sluit je vervolgens gemakkelijk aan op het geregistreerde netwerk. We kunnen er heel duidelijk over zijn: op meerdere fronten is de Synology MR2200ac één van de beste in zijn klasse. Of het nu gaat om dekking, veiligheid of installatiegemak, de netwerkrouter lijkt een ideale WLAN-oplossing voor het MKB.

Info | MR2200ac

In het kort

  • + WLAN voor thuis en op kantoor
  • + SRM vereenvoudigt installatie en beheer
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie