MKB Proof Awards 2019: Toshiba X30T-E

Redactie WINMAG Pro
De Toshiba X30T-E is een lichtgewicht 2-in-1 tablet met de functionaliteit van een laptop geschikt voor de ondernemer die altijd onderweg is. Het mobiele apparaat biedt alle benodigde internet- en videopoorten, een Keyboard Dock plus accu waarmee je tot 15 uur lang door kan werken zonder op te laden.

Daarmee is deze X30T-E voorbereid op een onverhoopte vliegtuigvertraging of stroomstoring. De krachtige Intel processoren en opslagcapaciteit zorgen er bovendien voor dat de meest veeleisende toepassingen een koud kunstje zijn voor dit snelle paradepaardje. Verder bekronen we de Portégé X30T-E met de MKB Proof-award omdat deze mobiele pc ook nog eens een absolute lichtgewicht is in zijn klasse met nog geen 800 gram voor de tablet. Met toetsenbord erbij weegt het apparaat niet meer dan 1500 gram.

De X30T-E levert de prestaties en de beveiliging die je nodig hebt voor daadwerkelijke gemoedsrust.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

De biometrische multifactor authenticatie zorgt ervoor dat niemand anders toegang krijgt tot de computer dan de eigenaar zelf. De optionele Toshiba Universal Stylus Pen is bovendien erg handig om heel eenvoudig en snel met de hand te schrijven of te tekenen. Kortom, deze Toshiba X30T-E is veilig, super functioneel, op en top mobiel en zeer geavanceerd. Een absolute aanrader voor de hedendaagse veeleisende ondernemer.

Deze Toshiba X30T-E is verkrijgbaar vanaf € 1.665,-. Toshiba Client Solutions heet sinds april 2019 dynabook.

Info | Toshiba X30T-E

In het kort

  • + 2-in-1
  • + lichtgewicht
  • + krachtige Intel-processor
  • + biometrische beveiliging
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie