MKB Proof Awards 2019: TSTC

Redactie WINMAG Pro
‘Waarom? Omdat een training bij TSTC start waar zelfstudie stopt. Omdat één uur in een praktijklab meer oplevert dan vier uur aan Powerpoint’, luidt TSTC op zijn website. Weinig regels vatten het aanbod beter samen: TSTC levert uiteenlopende ICT- en securitytrainingen in Nederland. Daarmee biedt het bedrijf specialistische kennis, direct toepasbaar in de praktijk en normaliter niet weggelegd voor het MKB.

De aangeboden trainingen lopen uiteen, van Risk Management en Cloud Security tot Linux en virtualisatie. Onderwerpen verschillen, maar hebben elk een reeks eigenschappen gemeen. Ten eerste houdt TSTC geen kortdurende webinars. Deelnemers krijgen voldoende tijd en ruimte – vaak vijf dagen – om zichzelf adequaat te ontwikkelen in het aangeboden specialisme en de bijbehorende certificering.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Pragmatiek

Ten tweede zijn de trainingen nadrukkelijk ontworpen voor een directe vertaling van theorie naar de praktijk. Zo zal een Cloud Security-training inzichten op vlakken als AVG-conformiteit, dataprivacy en het behoud van eigendom behandelen, zaken die maar al te relevant zijn voor een gegeven MKB, een MKB dat vandaag de dag eerder wel dan niet een reeks cloudapplicaties gebruikt. Een ander praktijkvoorbeeld is de MD100&101 Modern Desktop training: binnen vijf dagen aanleren om Windows 10 devices/ client applicaties in een omgeving uit te rollen, configureren, beveiligen, beheren en monitoren. Met deze kennis draag je direct bij aan een efficiëntere werkomgeving

De expertises die TSTC in korte duur weet over te brengen zijn uniek. Onderwerpen die normaal uitsluitend weggelegd zijn als onderdeel van langdurige hogere opleidingen komen aan bod. Een volledig overzicht van mogelijkheden vind je op de website.

Info | TSTC

In het kort

  • Praktisch toepasbare kennis
  • Waardevolle certificaten
  • ICT-expertise, ook voor het MKB
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie