MKB Proof Awards 2019: Zyxel ZyWALL USG Series

Redactie WINMAG Pro
De ZyWALL USG-serie: Zyxel combineert WLAN access points (AP’s) met een firewall, om – op betaalbare wijze – een veilig bedrijfsnetwerk te kunnen faciliteren. Kortgezegd beschermt een firewall het volledige netwerk, door de data die wordt uitgewisseld door verbonden medewerkers en webapplicaties als Facebook en Google te controleren op kwaadwillige packets.

Normaliter betaal je voor een kwalitatieve firewall de hoofdprijs: niet uitsluitend de hardware is waardevol, het configureren vergt kennis, tijd en geld. Zyxel brengt daar een einde aan, door een reeks access points te leveren waarin een firewall geïntegreerd is, deze zo gebruiksgemakkelijk mogelijk te maken en daarmee ook het MKB te kunnen voorzien van een veilig netwerk.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Onnodig complex

Omdat Zyxel begrijpt dat het beheren van een firewall en netwerk tijdsintensief en vaak onnodig complex is, worden de AP’s geleverd met een ‘Easy mode’-setting in de stuursoftware. Hiermee navigeer en tweak je verschillende netwerk- en veiligheidsinstelling op basis van begrijpbare iconen. Alles werkt dusdanig gemakkelijk dat een ZyWALL USG-AP direct uit de doos ingezet kan worden, ongeacht technische voorkennis.

Omdat een kwetsbaarheid in een bedrijfsnetwerk gigantische gevolgen kan hebben – faillissement, waarover je eveneens leest op pagina 40 – is het meer dan logisch dat de ZyWALL USG Series een MKB Proof Award ontvangt: de te behalen winst is letterlijk het voortbestaan van jouw bedrijf.

Info | Zyxel ZyWALL USG Series

In het kort

  • + Combineert AP en firewall
  • + Gebruiksgemak voorop
  • + Vermijd risico's voor gigantische potentiële winst
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie