MKB Proof Awards 2020: Acer Chromebook 314

Redactie WINMAG Pro
Tien procent van de Fortune 500-bedrijven werkt met Chrome OS. Ook onder zorg- en onderwijsinstellingen valt het besturingssysteem al langer in de smaak. Populariteit onderstreept het succes waarmee Chromebooks worden ingezet. En populariteit propelleert met verloop van de coronacrisis omhoog. Het mag dan ook geen verrassing heten dat we Acer’s nieuwe model waarderen. De Chromebook 314 is sinds juni beschikbaar. 4G LTE, 14” Full HD, een gebruiksduur van meer dan 12 uur en een verrassend voordelig prijskaartje: werp je een blik op de specificaties, dan begrijp je ons lof.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

Acer Chromebook 314 | In het kort


Met het model beschik je over de connectiviteit en het vermogen om waar en wanneer dan ook (samen) te werken. Plaats je een 4G-verbonden simkaart, dan ben je altijd en overal bereikbaar.

Het 14” Full HD IPS touchdisplay heeft een brede kijkhoek, wat - onderweg of niet - videoconferencing en samenwerking vergemakkelijkt. De indrukwekkende batterijcapaciteit staat een gebruiksduur van 12,5 uur toe. Dat alles gaat hand in hand samen met het feit dat de Chromebook uitzonderlijk duurzaam is. Het model werd ontworpen om aan duurzaamheidstoetsingen van een militair niveau te voldoen. En geloof ons, het resultaat kan tegen een stootje.

Met de Chromebook 314 weet Acer de gebruiksvoordelen van Chrome OS in een kostenefficiënt, verbonden jasje te gieten. Daarbij hoort een razendsnelle opstarttijd, geïntegreerde veiligheid en effectieve samenwerking. Op elk speerpunt van Chrome OS wordt doorgebouwd met een Acer-eigen specificatie. En dat is precies waarom we het model volmondig aanraden.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie