MKB Proof Awards 2020: Argeweb Plus

Redactie WINMAG Pro
Concurreren anno 2020 staat gelijk aan een online aanwezigheid. De snelheid van een website en de online bereikbaarheid van jouw bedrijf is grotendeels afhankelijk van een kwalitatieve hosting provider. Het beheer en onderhoud dient zo min mogelijk tijd te kosten: alle energie, tijd en geld die overblijft voor corebusiness is directe winst. Argeweb komt met pakket Plus tegemoet: voor een scherp maandelijks tarief ontvang je de mogelijkheid om zorgeloos je website en e-mail te faciliteren.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

In het kort


Afname van een webhostingpakket is in wezen het huren van een server. Voor een maandelijkse prijs ontvang je de hardware en software die komt kijken bij het opslaan, managen en veiligstellen van websitedata en het communiceren via e-mail.

Pakket Plus ontvang je de eerste drie maanden voor 99 cent per maand en bestaat uit 50 mailadressen, 25GB aan dataopslag, 50 GB aan dataverkeer, het eerste jaar een gratis domeinnaam en installatie van een content managementsysteem (CMS) naar wens. Een SSL-certificaat wordt naar wens meegeleverd en biedt het bekende slotje en HTTPS in de URL.

Webhosting Plus stelt je in staat om jouw website zorgeloos te ontwerpen en managen, medewerkers te voorzien van e-mail en alle data veilig te houden met behulp van back-ups en SpamExperts spamfilter. Service staat centraal. Bij vragen krijg je de aandacht die jij nodig hebt. Argeweb begrijpt het feit dat niet iedereen een IT-achtergrond heeft en adviseert op maat.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie