MKB Proof Awards 2020: dynabook Satellite Pro L50

Redactie WINMAG Pro
Roeien met de riemen die je hebt. Dát staat in het MKB centraal. Budgetbeheer is een serieus thema. Het verschil tussen een onnodige uitgave en waardevolle investering komt nauw. Dus ontwikkelde dynabook de Satellite Pro L50. Het model is in elk opzicht samengesteld om zo veel mogelijk vermogen in een kostenefficiënt model aan te bieden. En is er iets dat MKB Proof-waardig maakt, dan is dat het wel.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

In het kort


De Satellite Pro L50 zit vol met de nieuwste technologie. Een Intel Core Processor van de 10e generatie, WiFi 6, dubbele opslag en USB Type-C. Dit is het betaalbare antwoord op alles wat de toekomst in petto heeft. En zeggen we betaalbaar, dan bedoelen we betaalbaar. De Satellite Pro L50 wordt, afhankelijk van uitvoering, al vanaf € 500,- geleverd.

Het model is gemaakt voor op kantoor en onderweg. Alles werkt comfortabel dankzij een volwaardig toetsenbord met numeriek toetsenblok en een niet-reflecterend scherm. Je kunt waar dan ook aansluiten en opladen, presentaties geven en video’s delen.

De Satellite Pro L50 is één van de meest investeringswaardige modellen van het moment. Wat kan je verwachten? Toekomstbestendige prestaties voor een net zo duurzame prijs.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie