MKB Proof Awards 2020: FortiClient

Redactie WINMAG Pro
át FortiClient door Gartner wordt aangeprezen als één van de beste endpoint beveiligingstools die de markt kent, mag eigenlijk geen verrassing heten. De software valt onder Fortinet’s Security Fabric, wat bestaat uit een schat aan cloudfunctionaliteit en alleenstaande tools die in samengaan in rotsvaste bedrijfsbeveiliging voorzien. FortiClient herkent dreigingen op endpoints en biedt inzicht voor beheerders. Remote access (VPN) is aanwezig, wat in combinatie met een toegankelijk licentiemodel onze MKB Proof-goedkeuring waarborgt.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

In het kort


FortClient verbindt endpoints zoals smartphones, desktops, notebooks en VM’s met Security Fabric. Het resultaat is een overzicht van en inzicht in verbonden endpoints en bijbehorende dreigingen. Deze dreigingen worden automatisch bedrukt met behulp van de FortiSandbox Cloud. Deze cloud gebruikt de data van miljoenen verbonden gebruikers om met een geweldige snelheid en nauwkeurigheid te reageren op aanvallen.

De tool is bovendien inzetbaar als SSL en IPSec VPN voor de verbinding van endpoints en bedrijfsnetwerken. Zonder zo’n VPN-verbinding is afstandswerk nooit veilig, Functionaliteiten als ‘autoconnect’ en ‘always-up’ maken verbinden kinderspel, wat FortiClient's voordelen voor het nieuwe werken verder in de hand werkt.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie