MKB Proof Awards 2020: Hipex

Redactie WINMAG Pro
Succesvol ondernemerschap valt of staat vandaag de dag met online aanwezigheid. En of je nu als retailer, webshophouder of aannemer te werk gaat: de website is fundamenteel voor bedrijfssucces. Hostingbedrijven voorzien in dat fundament. Maar naarmate informatie beschikbaarder wordt en het internet doorontwikkelt, neemt de schaarste van kwalitatieve hosts toe.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

In het kort


Iedereen kan een server huren, online documentatie uitpluizen en beloven om jouw website draaiende te houden. En met een beetje geluk slaag je daar gewoon in. Punt is dat functionaliteit geen prestatie, maar de norm is. Hetgeen dat een kwalitatieve host definieert, gaat veel verder dan functionaliteit.

Hipex bewijst te snappen waar een hostingoplossing vandaag de dag aan moet voldoen. Prestatie, ofwel performance, staat centraal. De snelheid van een website is leidend voor de ervaring van een bezoeker. Dus moeit Hipex zich niet alleen met het draaiende houden van pagina’s, maar het optimaliseren van laadtijden, formatteren van afbeeldingen en comprimeren van code.

Grote retailers als PME Legend, Shoeby, Brandfield en Kees Smit steunen op Hipex’ technische ondergrond. Omvangrijke bedrijven zijn het zeker. Dat betekent overigens niet dat je als MKB’er niets bij Hipex te zoeken hebt. Wie streeft naar hogere online conversie en waarde hecht aan ambulante service en ondersteuning, vindt in Hipex een geschikte partner.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie