MKB Proof Awards 2020: Hornetsecurity

Redactie WINMAG Pro
Met Hornetsecurity heb jij de mogelijkheid om bedrijven te voorzien van veilige mailcommunicatie. Door de Advanced Threat Protection van Hornetsecurity te activeren worden naast Spam en virussen ook zeer complexe en geavanceerde bedreigingen, zoals phishing, ransomware en CEO-fraude gedetecteerd.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

In het kort


Spam beperkt zich niet tot hooguit ergerlijke, doorzichtige marketingmails. Zonder Hornetsecurity’s Advanced Threat Protection (ATP) – uitbreiding op de Spam en Virus Filter - is een bedrijf vatbaarder voor malware en fraude. Hornetsecurity scant in- en uitgaand mailverkeer met Advanced Threat Protection. Bijlagen en links worden geanalyseerd en gefilterd op basis van risicofactoren. Herkent ATP een risicovolle link, dan wordt de gebruiker gewaarschuwd bij het openen van de landingspagina door de pagina te openen in een veilige omgeving. Herkent ATP een risicovolle bijlage, dan wordt deze geanalyseerd en mogelijk geïsoleerd.

ATP werd onlangs uitgebreid met Mailicious Document Decryption, waarmee e-mails met gecodeerde bijlagen worden geanalyseerd op potentiële wachtwoorden om de bijlage mee te decoderen. Daarmee voorkomt Hornetsecurity ook de toenemende dreiging van verborgen malware.

Via het dashboard draai je in een handomdraai een rapport uit. Op dit rapport wordt getoond hoeveel dreigingen Hornetsecurity tegenhoudt, op basis van een periode naar wens. Zo’n rapport is met gemak toe te sturen naar een klant en zet daadkracht achter het pakket. Een volledig overzicht van beschikbare (aanvullende) modules vind je op de website.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie