MKB Proof Awards 2020: iiyama ProLite X4372UHSU-B1

Redactie WINMAG Pro
Het idee van een monitor van televisieformaat was voor lange tijd niet meer dan een verbeelding, maar met de ontwikkeling van IPS-technologie en alsmaar goedkopere productie van LCD, wordt de betaalbare monitorreus een werkelijkheid.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

In het kort


De ProLite X4372UHSU-B1 heeft een schermgrootte van 42,5-inch, een resolutie van 3840x2160 en een bijzonder lage adviesprijs van € 479,-. In een thuiswerkperiode waar elk beetje technologie helpt, ontvangen we de monitor met open armen.

Jaar in jaar uit hebben we het genoegen om één van iiyama’s diverse zakelijke displayreleases uit te proberen. Vaak bevinden we dat een model zich uitermate goed leent voor de voorziening van tien, 50 of zelfs 100 werkplekken. Bij de X4372UHSU-B1 is dit niet het geval. De display werd dan ook niet ontworpen voor een voordelige inzet op honderden werkplekken. Een groot formaat gebruikt nou eenmaal meer stroom en vraagt om een grotere investering.

Tegelijkertijd betekent dit niet dat een groot formaat geen plek heeft in zakelijk gebruik. De maatregelen houden nog even aan. Zolang dit het geval is, werken we gedeeltelijk thuis. En werken we thuis, dan zijn ergonomie, efficiëntie en ontspanning belangrijker dan ooit. En wat die punten betreft, blinkt de X4372UHSU-B1 ononderbroken uit.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie