MKB Proof Awards 2020: Lifesize

Redactie WINMAG Pro
Videoconferencing heeft een vlucht genomen. Enerzijds omdat het voor velen wel degelijk mogelijk blijkt om structureel vanuit huis te werken. Anderzijds omdat er geen andere keuze is. Hoewel de maatregelen in Nederland op de korte termijn beloven te versoepelen, wordt het bedrijfsleven aangeraden om de thuiswerkperiode voort te zetten. Daar komen vooren nadelen bij kijken. En afhankelijk van de technologie waarvan jouw organisatie voorzien is, hoeven die nadelen niet zo zwaar te wegen. Wie zich wapent met de juiste communicatiemogelijkheden, zou zomaar eens een filevrije toekomst tegemoet kunnen treden.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

Lifesize | In het kort

  • Lifesize biedt hardware en software voor (video)bellen, livestreamen en conferencen. Draait in webbrowsers en als app voor de meeste besturingssystemen.

Dát thuiswerk een mogelijkheid is, weet Lifesize al langer dan vandaag. De organisatie begon in 2003 met het leveren van de tools voor kwalitatieve videocommunicatie. Vandaag de dag kijken we naar een dienst die in vrijwel elke videocommunicatiebehoefte van grote en kleine bedrijven voorziet. Conferencing kan met honderden personen, een ieder via een device naar wens. Kwaliteit staat centraal. Het niveau is ongeëvenaard, wat mede te danken is aan het feit dat Lifesize zowel in software en netwerkinfrastructuur als hardware voorziet.

Om bedrijven die geraakt zijn door de coronacrisis te ondersteunen, stelt Lifesize zijn videoconferencingtool tot 1 september gratis beschikbaar. Bestaande klanten kunnen tot dezelfde datum kosteloos opschalen.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie