MKB Proof Awards 2020: Rentpro

Redactie WINMAG Pro
Verhuur is fundamenteel anders dan verkoop. Om deze reden werd back-office-, webwinkel- en verhuursoftwareprogramma Rentpro in het leven geroepen.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

In het kort


Rentpro stelt gebruikers in staat om een volledig online verhuurbedrijf draaiende te houden. Het ontwerp poogt en slaagt erin om taken als verhuurplanning van producten, het maken van pakbonnen, offertes en facturen én het bijhouden van klantenregistratie te vergemakkelijken. Al dat wat in de back-office - de online achterzijde van de webwinkel – wordt aangepast, is direct terug te zien aan de voorkant, de verhuurwebsite, waarvan Rentpro de vormgeving, optimalisering en hosting voorziet. Boekhoudpakketten zijn te koppelen, waardoor bestaande administraties direct verwerkt worden.

De back-office is in te zien via de Rentpro beheer app. Nieuwe bestellingen worden als pushmelding weergegeven op de telefoon, waarna het bekijken van de order zo gebeurd is. De app is bovendien bruikbaar voor het registreren van klanthandtekeningen bij bezorging van een product. Handtekeningen zijn vervolgens direct bij de order in de back-office terug te vinden, inclusief datum en tijd, eventuele opmerking en de naam van de bezorgende chauffeur.

Onlangs introduceerde Rentpro de mogelijkheid om voorraden direct via de app te tellen. Scan je een product, dan wordt de voorraad van het betreffende artikel geüpdatet.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie