MKB Proof Awards 2020: Synology DS720+

Redactie WINMAG Pro
De DS720+, DS420+, DS220+ en DS920+ zijn beschikbaar. Het viertal vormt een nieuwe generatie van Synology NAS-units. De DS720+ en DS920+ lenen zich uitstekend voor MKB’ers; de DS220+ en DS420+ voor particulieren en kleinzakelijke omgevingen. Van de zakelijke modellen verkozen wij de DS720+ voor een MKB Proof Award. Dit is waarom.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

In het kort

  • De DS720+, één van de vier nieuwe NAS-units die Synology’s voorgangers in elk opzicht overtreft. Voorziet in elke lokale opslagbehoefte die een MKB maar kan hebben.

Samengevat leent de DS720+ zich bij uitstek als instapmodel voor een zakelijke omgeving. Aangezien de DS720+ vermogend, voordelig geprijsd én schaalbaar is, spreken we te allen tijde van een veilige investering.

De DS720+ heeft twee geïntegreerde bays. Komt een MKB er na de aankoop achter dat het tweetal onvoldoende opslagcapaciteit biedt, dan is dat via de DX517 op te lossen. Dit device voegt vijf extra bays toe, wat resulteert in meer dan honderd TB aan extra capaciteit. Tegelijkertijd kan hetzelfde MKB ontdekken dat twee bays meer dan toereikend genoeg zijn, wat het mogelijke overschot van vier bays - zoals bij de DS 920+ - verhelpt.

Op vlak van hardware overtreft de DS720+ zijn voorgangers in vrijwel elk opzicht. De NAS wordt geleverd met een vierken-CPU, DDR4-werkgeheugen en gloednieuwe NVMe caching. Deze upgrades drukken zich grotendeels uit in de snelheid waarmee applicaties als Synology Drive draaien.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie