MKB Proof Awards 2021: ASUS ExpertBook B1

Redactie WINMAG Pro
Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

De ASUS ExpertBook B1 is op maat gemaakt voor bedrijven. Een uitzonderlijk vermogen en duurzaamheid van militaire kwaliteit tellen op tot slimme keuze voor ambitieuze starters en groeiende bedrijven van elke omvang.

De meest krachtige Nederlandse uitvoering van de ExpertBook B1 B1500 bevat een geavanceerde Intel Core i7 processor, Intel Irix X GPU, 16GB aan RAM-geheugen en 512GB SSD-opslag. Met een adviesprijs van € 1.079,- valt de uitvoering onder de meest vermogende opties van zijn prijsklasse.

De ExpertBook B1 B1500 is eveneens beschikbaar als uitvoering met een i3 processor, Intel UHD GPU, 8GB RAM-geheugen, 256GB SSD-opslag en een adviesprijs van € 699,-. De uitvoering van € 829,- bevat een i5 processor, Intel Irix GPU, 8GB aan RAM-geheugen en 256GB aan SSD-opslag. Een moderne reeks ontwerpeigenschappen maken het model geschikt voor onderweg. Met een 720p camera, snelle Wi-Fi 6 en AI noise-cancelling  technologie werk en communiceer je effectief op locaties naar keuze.

Veiligheid is dankzij een TPM module geïntegreerd. Een USB-A-, HDMI 2.0-, Ethernet-, microSD-ingang  en twee USB 3.2-ingangen tellen op tot een bijzonder connectieve laptop.

Technologie ASUS WiFi Master 3 automatiseert en verbetert het ontvangst van wifi-signalen. Een schappelijke schermgrootte van 15,6” en schermverhouding van 16:9 maken het model geschikt voor zowel werk als het streamen van media.

Klik hier voor meer informatie

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie