MKB Proof Awards 2021: ESET

Securityplatform ESET Protect wordt door diverse Nederlandse ESET-partners aangeboden om bedrijven van elke omvang digitaal veilig te stellen.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in een online overzicht.

Securityplatform ESET Protect

De securitybundels waaruit het platform bestaat dienen als veiligheidslaag voor de risicocategorieën die in elk modern bedrijf voorkomen. Endpoint security keert in elke bundel terug. Cloudbeveiliging is voor uitgebreidere bundels weggelegd.

Binnen ESET’s bundels vind je een aantal onderscheidende maatregelen. Cloud sandboxing is een voorbeeld. De term doelt op een bijzonder effectieve methode voor het identificeren van nieuwe, nog onbekende dreigingen. Zelfs wanneer jij of een medewerker op een foute link klikt, wordt het leed je bespaard. Niet voor niets adviseert de AIVD officieel om phishing met cloud sandboxing tegen te gaan. De technologie is in vier van de vijf ESET Protect-bundels aanwezig.

In aanvulling op de vaste bundels, biedt ESET aanscherpingen als tweestapsverificatie en Endpoint Encryption. Tweestapsverificatie houdt meer dan 90 procent van alle aanvallen op systeemingangen tegen. Zelfs wanneer de gegevens van accounts en bedrijfsnetwerken in verkeerde handen vallen, wordt de toegang niet verleend. Endpoint Encryption biedt de mogelijkheid om e-mails en bijlagen, verwijderbare media en mappen te versleutelen. 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie