'Motorola RAZR heeft opvouwbaar scherm'

Jordi Smit
De aankomende Motorola RAZR bezit een opvouwbare scherm. Dat tonen gelekte afbeeldingen die in handen zijn gekomen van de Chinese website Weibo.

Gelekte afbeeldingen Motorola RAZR

Hoewel Weibo de afbeeldingen kort na publicatie weer verwijderde, werden de plaatjes kort daarna opnieuw op internet geplaatst. Deze keer door de website Slashleaks. De gelekte afbeeldingen van de nieuwe Motorola RAZR tonen een smartpohne met een extra lang scherm dat als een klaptelefoon kan worden dichtgevouwen. Aan de onderkant is een dikkere rand aanwezig, waarin het scherm dicht klikt. 

LEES OOK: Opvouwbare smartphone: een leuke gadget of een zakelijke must-have?

Geruchten Motorola RAZR

Motorola-eigenaar Lenovo heeft de echtheid van de foto's niet bevestigd. Eerdere geruchten uit januari waren dat Lenovo ongeveer 200.000 exemplaren van de Motorola RAZR zal maken. Het toestel zou 1.500 dollar (€ 1.343,-) gaan kosten. 

Opvouwbare smartphones

Tijdens de CES 2019 waren de buigbare telefoons al volop te zien. Deze smartphones bieden een relatief groot schermformaat, zonder daarvoor in te hoeven leveren op handzaamheid. AMOLED komt bovendien de uitstraling ten goede: een combinatie van dunne bezels en beeld resulteert in een verfijnde look.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi