MWC19 van start met aankondiging Microsoft

Jordi Smit
MWC19, 's werelds grootste evenement voor mobiele technologie, gaat van start. Het evenement vindt van 25 t/m 28 februari plaats in de Fira Gran Via in Barcelona.

Aan de vooravond van MWC2019

Vooraf heeft Microsoft reeds een aantal zaken bekendgemaakt. Aan de vooravond van MWC19 in Barcelona, kondigden Microsoft CEO Satya Nadella, CVP of Azure Julia White en Technical Fellow Alex Kipman namelijk een reeks nieuwe devices, applicaties, diensten en partnerships aan.

Focus Microsoft

Het nieuws benadrukte Microsofts focus op:

  • De volgende generatie van computing en interactie met Mixed Reality, onder andere met de introductie van Microsoft HoloLens 2.
  • Het transformeren van industrieën met IoT-oplossingen op wereldwijde schaal.
  • Het mogelijk maken voor partners en klanten om echte oplossingen te bouwen met een uitgebreide set van devices, diensten en tools.

LEES OOK: ISE 2019: hét topoverzicht

MWC19

Het Mobile World Congress is de combinatie van 's werelds grootste tentoonstelling voor de mobiele telefoonindustrie en een congres waarin vooraanstaande bestuursvoorzitters van mobiele operatoren, verkopers en contenteigenaren bijeen komen. Het evenement, aanvankelijk het GSM World Congress genoemd en later hernoemd naar het 3GSM World Congress, wordt nog vaak het GSM World Congress of 3GMS genoemd.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi