myBrand Conclusion benoemd tot Premier OutSystems Partner

Redactie WINMAG Pro

myBrand Conclusion, SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner, is benoemd tot Premier OutSystems Partner. myBrand Conclusion is een van de eerste zes partners wereldwijd die het predicaat Premier OutSystems Partner heeft gekregen.

Leidende positie in OutSystems landschap

De certificering van Premier OutSystems Partner onderstreept de leidende positie van myBrand Conclusion in de OutSystems-markt. Het bedrijf, dat al jaren marktleider is in de Nederlandse SAP-markt, heeft sinds 2017 op basis van het Gartner Pace Layer model low-code dienstverlening met OutSystems aan het portfolio toegevoegd. Dit vanuit de visie dat eventueel maatwerk zoveel mogelijk buiten de SAP-oplossing ontwikkeld moet worden. Naast de primaire doelgroep van klanten die het maatwerk uit hun ERP systeem willen halen en houden, ziet myBrand Conclusion de afgelopen twee jaar een ontwikkeling waarbij kernapplicaties worden ontwikkeld voor start- en scale-ups.

Eerdere OutSystems erkenningen

Het is niet de eerste keer dat myBrand Conclusion wordt beloond met een OutSystems-erkenning. Verschillende projecten van het bedrijf ontvingen een Quality Label. Ook had myBrand Conclusion eind vorig jaar de primeur om als één van de eerste OutSystems-partners het vernieuwde OutSystems platform ODC in gebruik te nemen. Met dit platform bouwt het bedrijf inmiddels meerdere applicaties voor klanten, vaak in nauwe samenwerking met het OutSystems productmanagementteam voor verdere ontwikkeling ervan.

Jelle Hendriks, Commercieel Manager OutSystems bij myBrand Conclusion: “Als gevestigde SAP-dienstverlener weten we als geen ander hoe belangrijk het is om samen te werken met software-partners. Hoewel de benoeming van Premier OutSystems Partner geen doel op zich was, is het wel een officiële en tevens de hoogst haalbare erkenning. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. We werken al jarenlang heel prettig samen met OutSystems en krijgen ook de ruimte om zaken te agenderen. Ik kijk ernaar uit om deze samenwerking voort te zetten en voorop te blijven lopen in de markt.”

Jos van Spronsen, Delivery Manager OutSystems bij myBrand Conclusion: “Ik ben erg trots op de benoeming tot Premier OutSystems Partner. Samen met een relatief kleine club hebben we heel hard gewerkt en in korte tijd enorm grote stappen gezet. Daarin is onze samenwerking met OutSystems verder geïntensiveerd en geprofessionaliseerd. We investeren continu om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. En met resultaat: we hebben een verscheidenheid aan indrukwekkende projecten succesvol afgerond en we bieden onze klanten totale ontzorging vanuit onze geïntegreerde dienstverlening. Deze certificering is daarbij de kers op de taart''.

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie