NETGEAR innoveert keihard op CES 2020

Redactie WINMAG Pro
Netwerkspecialist NETGEAR nam afgelopen week tijdens CES 2020 een aantal belangrijke awards en nominaties in ontvangst.

Daarnaast kondigde de pionier in geavanceerde netwerktechnologieën in huis, bedrijven en serviceproviders er een aantal van hun nieuwste producten en innovaties aan, waaronder het Orbi Tri-band Mesh wifi-systeem.

Hieronder vind je een totaaloverzicht van het belangrijkste nieuws van NETGEAR rondom CES.

1. NETGEAR Nighthawk M5 Mobiele Router met 5G en Wi-Fi 6 is uitgeroepen tot CES 2020 Innovation Awards Honoree.

De Nighthawk M5 mobiele router met 5G en wifi 6 (MR5200) is uitgeroepen tot CES 2020 Innovation Awards Honoree. Naast de baanbrekende mobiele router zijn ook de Insight Instant Mesh wifi-oplossing en de Nighthawk AX8 8-Stream wifi 6-router van NETGEAR uitgeroepen tot Innovation Awards Honoree.

2. NETGEAR Nighthawk AX8 Kabelmodem is uitgeroepen tot CES 2020 Innovation Awards Honoree.

Naast de Wi-Fi 6 router zijn ook de Insight Instant Mesh wifi-oplossing en de Nighthawk M5 mobiele router van NETGEAR uitgeroepen tot Innovation Awards Honoree.

3. Krachtige toepassingen voor PoE+ met gloednieuwe technologieën.

NETGEAR presenteerde tijdens CES de nieuwe Gigabit Ethernet PoE+ en Ultra60 PoE++ modellen in de Unmanaged en Smart Managed Pro Switch-serie die vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar zijn. Een van de nieuwe modellen is de eerste Cloud Managed Ultra60 PoE++ switch in de sector met ononderbroken PoE voor bedrijven van elke grootte. Met deze nieuwe producten breidt NETGEAR zijn assortiment geavanceerde apparatuur voor moderne bedrijven, zoals de tot CES 2020 Innovation Awards Honoree uitgeroepen Insight Instant Mesh wifi-oplossing, verder uit.

4. Stimulatie van de overgang naar Wi-Fi 6 met het nieuwe Nighthawk Mesh Wi-Fi-systeem.

NETGEAR kondigde tijdens CES de introductie van het Nighthawk Mesh Wi-Fi-systeem aan. Als de toonaangevende leverancier van mesh Wi-Fi-oplossingen met het ruimste Wi-Fi 6 aanbod in de branche blijft NETGEAR zich inspannen om de Wi-Fi-performance naar een hoger niveau te tillen met de lancering van een nieuwe productlijn, het Nighthawk Mesh Wi-Fi-systeem.

5. Introductie van de 4G LTE Orbi Tri-Band Mesh Wi-Fi-router

NETGEAR combineert het populaire en bekroonde Orbi Tri-band Mesh wifi-systeem met mobiel internet via 4G LTE als alternatief voor een traditionele vaste internetaansluiting op basis van een kabel-, glasvezel- of DSL-verbinding.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie