50 jaar Xerox in Nederland

Xerox organiseert Focus Forward Tech Day.

Persbericht:

Breukelen, 4 april 2013 − Xerox organiseert op 17 april aanstaande de Focus Forward Tech Day. Tijdens dit event kijkt Xerox met IT-, facility- en inkoopmanagers vooruit naar de mogelijkheden die innovatie organisaties kan bieden. Dit jaar is het 75 jaar geleden dat de xerography werd uitgevonden door Chester Carlson en is Xerox 50 jaar actief in Nederland. Toch kijkt Xerox tijdens dit event niet terug op haar bewogen geschiedenis. 2013 staat voor Xerox volledig in het teken van Focus Forward. Innovatie staat daarbij voorop, niet alleen omdat het van groot belang is geweest bij de transitie van technologie- naar servicesorganisatie binnen Xerox, maar ook omdat ondernemers van nu reden genoeg hebben om zich te focussen op de toekomst.

Tijdens de Focus Forward Tech Day biedt Xerox presentaties over de Next Generation van Managed Print Services, Mobile Print en de onlangs gelanceerde workflow-security-en-printer-in-één: ConnectKey. Bovendien worden er in de showroom demo’s gegeven over de nieuwste innovaties van Xerox, waar bezoekers de voordelen van de producten en diensten zelf kunnen ervaren.

Programma

13.00 uur Welkom en registratie
13.30 uur Right Print versus Bad Print: hoe inspireer je medewerkers tot efficiënt printen?
14.15 uur The Mobile Print Experience: mobiel printen nu en in de toekomst
14.45 uur Pauze
15.00 uur Innovatie in de kantooromgeving: ConnectKey. De mogelijkheden van embedded software in printers
15.30 uur Pauze
16.00 uur Demonstraties in de showroom: als eerste op de hoogte van nieuwe innovaties van Xerox
16.30 uur Borrel en netwerkmogelijkheden
18.00 uur Einde

Aanmelden en locatie

De Focus Forward Tech Day vindt plaats op woensdag 17 april 2013 op het kantoor van Xerox Nederland aan de Corridor 5 te Breukelen. Ga voor meer informatie en gratis aanmelden naar:
www.xerox-event.com/xerox/focusforwardtechday.