Aanbieding ComputerPirates: Sony Vaio AR21S

Met deze Sony Vaio notebook hebt u een geweldige mediacenter-pc. Compleet met blu-ray-brander en full-hd-scherm hoeft u geen concessies meer te doen om te kunnen genieten van de allerbeste videofilms.

Het notebook heeft een fantastisch 17-inch breedbeeldscherm met een resolutie van 1920 x 1200 pixels, waarmee het ruimschoots voldoet aan de full-hd specificaties en het ook zonder meer beeld van 1080p bronnen kan weergeven. Het scherm is van het glanzende type door Sony X-black genoemd, waarbij Sony er in is geslaagd om deze glans niet hinderlijk reflecterend te laten zijn. Het scherm heeft twee lampen waarmee het garant staat voor een topkwaliteit beeld met een heel goede kijkhoek.

Het bekijken van een blu-ray hd-video is met dit notebook dan ook een groot genoegen. De geluidskwaliteit van de toch bescheiden speakers is goed. Door het notebook via een optische spdif-verbinding op een surroundsysteem aan te sluiten, wordt het natuurlijk nog mooier.

HDCP-compliant
Ook een externe monitor kan worden aangesloten via vga of hdmi. De hdmi aansluiting heeft hdcp ondersteuning zodat alleen op een hdcp-compliant scherm ook naar video van copyright beschermde films op blu-ray schijven kan worden gekeken.

TV-tuner
De Windows Mediacenter software doet het uitstekend op deze Vaio inclusief de ingebouwde tv-tuner die voor een mediacenter een ongekend mooie TV-beeldkwaliteit levert.

Centrino Duo
Met de Core 2 duo processor op 2 GHz, 2 GB geheugen en Nvidia Geforce GO 7600 GT videokaart zijn de prestaties van deze Vaio zeer goed in orde.
Opslagruimte genoeg met twee snelle 100 GB schijven met RAID-technologie. Het notebook is verder ook bijzonder compleet met vrijwel alle denkbare aansluitingen, wireless lan in drie smaken en een flashcardlezer voor zowel memorystick als sd-cards. Dit laatste is een opvallende noviteit bij Sony. Een goede ingebouwde webcam ontbreekt niet, zodat chatten met msn of de meegeleverde skype standaard is voorzien.

Software
Met zoveel power en een blu-ray brander leent het notebook zich bij uitstek voor het beheer, vertonen en bewerken van (hd) video-opnamen. In het uitgebreide softwarepakket is daar ook in voorzien met onder andere Adobe Premiere elemements en SonicStage mastering software. Geheel volgens verwachting is deze Vaio Windows Vista Premium edition ready.

Blu-ray-brander

De blu-ray brander is een multibrander voor zowel blu-ray schijven als cd en dvd formaten. BD branden doet hij in 1 x speed en lezen in maximaal 1,6.

Prijs:
Normaal kost deze 2299,- excl BTW ( 2735.81,- incl. BTW)
ComputerPirates heeft deze nu afgeprijsd naar 1799,- excl BTW (2140.81 incl BTW).

Info: http://www.computerpirates.com/itemvgn-ar21s.html

Specificaties:
Intel Core 2 Duo Processor T7200 2.0 Ghz, X Black Double Lamp LCD 17" TFT WUXGA (1920 x 1200), 2048MB (2 x 1024MB), 200 GB 5400rpm (met RAID technologie), Blu-Ray Tweelaags DVD+/-RW/BD-RE, Wireless LAN (802.11g), Windows XP Media Center UK, 256MB nVidia Geforce Go 7600 GT, 3.8 Kg, TV-Tuner, DVB-T, TV-Tuner Afstandbediening


Dit is een doorgeplaatst persbericht. De redactie van WINMAG is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud hiervan. Zelf een persbericht laten doorplaatsen op deze website? Neem dan contact op met onze sales-afdeling: 015-2153232.