ABCrm: Relatiemanagement in de browser

Vrijwel ieder MKB-bedrijf heeft te maken met tientallen of honderden contacten. Met de software van ABCrm kan je alle contactgegevens online beheren, je hoeft lokaal niets te installeren.

Alles draait op streng beveiligde de servers van ABCrm; via een internetverbinding en de browser maak je van de oplossing gebruik. Zo hoef je je geen zorgen te maken over updates, back-up's en beheer – dat doet ABCrm voor je.

Een belangrijk kenmerk van ABCrm is de laagdrempeligheid. Het is volledig modulair opgebouwd en het zit zo in elkaar dat je zelf je ABCrm-pakket in elkaar kunt 'klikken', zonder dat daarvoor een dure consultant hoeft langs te komen om het zaakje te implementeren. Er zijn modules voor bijvoorbeeld leadregistratie, dossiervorming of nieuwsbrieven en zijn er koppelingen mogelijk met Outlook en Google.

Ook het prijsmodel is eenvoudig: je betaalt 12,50 euro per gebruiker per maand. Iedere maand kun je het contract opzeggen; je zit dus nergens lang aan vast. Op de website vind je een demo van de oplossing, voor een eerste indruk.