Acht nieuwe kleurenprinters van Samsung

Samsung Electronics introduceert acht nieuwe kleurenlaserprinters met intutieve one-touch bediening. Diverse functies die met n druk op de knop werken, zorgen ervoor dat gebruikers werkelijk intutief kunnen afdrukken.

Nu producten door technologische ontwikkelingen steeds meer mogelijkheden bieden, zijn mensen op zoek naar echt gebruiksgemak. Daarom introduceert Samsung op de nieuwe compacte kleurenprinters en multifunctionele printers (MFP's) een aantal functies die met één druk op de knop werkt. Zo is er de Samsung Print Screen-knop, welke gebruikers meteen laat afdrukken wat zij op het scherm van hun PC zien. 

Wi-Fi

Voor integratie in draadloze werkomgeving hebben de wireless modellen Samsung’s  één-knops Wi-Fi functie. Certificering door Wi-Fi Protected Setup garandeert dat de draadloze verbinding veilig is. De MFP's beschikken ook over Samsung’s navigatie-ring, die het gebruik intuïtiever moet maken.

AnyWeb

De apparaten ondersteunen Samsung's AnyWeb Print software. Hiermee kunnen gebruikers specifieke content van webpagina's selecteren, naar een nieuwe pagina op het PC-scherm slepen en die vervolgens opslaan of afdrukken. Dankzij AnyWeb Print kunnen gebruikers alleen die informatie afdrukken die ze echt nodig hebben, in plaats van complete webpagina's.

Milieu

Doordat in- en uitschakelen, de knop is verhuist naar de voorkant, eenvoudiger is, zijn gebruikers eerder geneigd hun printer uit te zetten als deze niet wordt gebruikt. Zo wordt onnodig energieverbruik voorkomen en kan tot wel 5 Watt per uur worden bespaard. Op jaarbasis is dat voldoende energie om een lamp meer dan negen dagen te laten branden. 

Eco

De nieuwe printers zijn voorzien van Samsung’s Eco-copy knop. Met één druk op de knop kan voordeliger worden afgedrukt, doordat twee pagina's van een document op één vel papier worden geplaatst. De Eco-copy functie reduceert niet alleen het energieverbruik, maar spaart ook papier en toner bij het afdrukken van documenten. Het gestroomlijnde ontwerp is uitgevoerd in chique glanzend zwart met een crèmegrijze finish.