AFAS Profit 'meest complete' ERP-pakket

Softwarepakketten.nl, de onafhankelijke software-vergelijkingssite van accountancy-adviesbureau GBNED, heeft een onderzoek verricht onder 69 Nederlandse administratieve softwareleveranciers. Winnaar is AFAS ERP Software B.V met Profit ERP-software.

De doelstelling van het onderzoek was gericht op het verkrijgen van inzicht in het aanbod n compleetheid van softwarepakketten voor primaire- en ondersteunende processen binnen accountants- en administratiekantoren. AFAS ERP Software B.V. kwam met Profit (ERP systeem) als beste uit de bus.

Het rapport heeft Profit op de volgende pakketeigenschappen (en de volledigheid / beschikbaarheid daarvan) getest: salarisverwerking, financile administratie, declaraties, rapportagemogelijkheden, belastingaangifte, digitale dossiervorming en web/ASP-mogelijkheden.

Met Profit is AFAS, volgens GBNED, in staat om alle primaire- en ondersteunende processen binnen de doelgroep te automatiseren. Een sterk punt van Profit is dat de diverse onderdelen volledig met elkaar gentegreerd zijn, zodat dubbele vastlegging tot het verleden behoort.