Alles voor kantoor: MDM van Pridis

Met Mobile Device Management van Pridis geef je je organisatie een effectief antwoord op de beheerproblemen en gevaren die het BYOD-verschijnsel met zich meebrengt.

De MDM-oplossing geeft enerzijds controle en grip op de activiteiten van door werknemers meegebrachte apparatuur op het bedrijfsnetwerk en daarbuiten. Denk daarbij aan de beheersing van roaminggedrag, maar ook praktische zaken als het in één keer goed inregelen van de bedrijfsmail op tablets en smartphones. Het inzicht in gebruik en gewoonten dat de oplossing verschaft, brengt bovendien een ander belangrijk aspect met zich mee: bewustwording van de werknemer van datzelfde gedrag.

Anderszijds zorgt de oplossing voor een veilig vangnet. Risico op verlies van smartphones en tablets met daarop bedrijfsgevoelige informatie ligt altijd op de loer. Met MDM van Pridis wis je met een druk op de knop verloren geraakte toestellen of zet je deze hermetisch op slot, zodat je bedrijfsdata niet in verkeerde handen kan vallen.

De oplossing kan zowel 'on premise' als via een saas-model worden afgenomen, afhankelijk van je wensen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Pridis, via www.pridis.com. Daar vind je ook informatie over hun overige diensten en oplossingen op het gebied van communicatie en management.

Info: www.pridis.nl