Alles voor kantoor: MSI GT70

De MSI GT70 is hét voorbeeld van een desktopvervanger. De stijlvol zwarte behuizing biedt plaats aan een groot 17,3-inch scherm met een matte toplaag en een full-hd-resolutie (1920 bij 1080 beeldpunten). Het scherm beschikt over een goede kleurweergave en een ruime inkijkhoek. Bovendien heb je op dat formaat en met die resolutie meer dan genoeg werkruimte tot je beschikking.

Niet alleen het scherm is van hoog niveau, ook het toetsenbord en de speakers mogen er zijn. Voor beide onderdelen koos MSI voor een samenwerking met twee specialisten op dat gebied. Het toetsenbord werd samen met Steelseries ontwikkeld en dat is goed te merken. Het heeft een zeer prettige aanslag en is bovendien mooi verlicht.

De speakers komen van het audiomerk Dynaudio en klinken voor een laptop uitstekend. Voor een betere basweergave is de GT70 zelfs voorzien van een heuse subwoofer. Binnenin kiest MSI voor zeer snelle componenten. De GT70 is één van de eerste laptops die uitgerust is met Intel’s nieuwe Ivy Bridge-processoren. De Core i7-3610QM is een quadcore-model met een kloksnelheid van 2,3 GHz, aan rekenkracht geen gebrek dus. Verder beschikt de laptop over 4 GB aan intern geheugen, dat je kunt uitbreiden tot 16 GB.

De grafische kaart is een Nvidia GeForce GTX 670M. Deze beschikt over voldoende kracht voor geavanceerde cad-applicaties, videobewerkingssoftware en de nieuwste games. Ook voor je data is genoeg ruimte. De GT70 heeft twee ssd’s van 64 GB voor het besturingssysteem en een conventionele harde schijf van 750 GB.

Prijs: € 2405,-
Info: nl.msi.com