Anachron maakt factureren makkelijk

Factureren is een vervelende bezigheid die tijd en hoofdbrekens kost. Het kan allemaal een stuk eenvoudiger en overzichtelijker met onlinefactuurdiensten zoals Ingis MKB e-Invoicing van Anachron.

Het bedrijf behoort tot de top van Europa als het gaat om elektronische facturatie. Anachron heeft een samenwerkingsverband met ING, wat al aangeeft dat het een betrouware dienst betreft. Anachron heeft een scala aan online diensten ter beschikking staan, waarbij (zoals logischerwijs uit de naam al blijkt) het Ingis MKB e-Invoicing platform ideaal is voor het mkb.

Verstuur je een nieuwe factuur, dan krijgt de klant via een e-mailtje melding hiervan en kan het deze online bekijken en verwerken. Dat werkt andersom min of meer hetzelfde: een klant kan een factuur sturen naar Ingis, waarna je een e-mailmelding krijgt van de voor jou bedoelde factuur. Op die manier functioneert Ingis als een spin in het web van je facturatieverkeer.

Boekhoudpaketten

Het platform ondersteunt de koppeling met een groot aantal bekende boekhoudpakketten. Denk aan onder meer King, Exact, SAP of Microsoft Dynamics. Via e-Payments – een andere dienst van Anachron - is het mogelijk betalingen via iDEAL, creditcard of directe incasso te laten voldoen.

Al met al is dit de meest uitgebreide en professionele dienst die het mkb veel mogelijkheden biedt voor een scherpe prijs. Een maandabonnement kost 37,50 euro, daarbij komt een bedrag van 0,49 euro per factuur.