App Spotter: 22tracks

Ken je je eigen muziek in iTunes al van haver tot gort, dan is 22tracks een echte aanrader. De applicatie bevat 22 playlists met elk 22 nummers die om de paar dagen worden ververst. Toegankelijk luisterplezier op je iPhone, iPad of iPod Touch.

De applicatie biedt voor elk wat wils; de playlists variƫren van dancehall tot electro en van hiphop tot rock. En het zijn meestal niet de bekendere nummers die je in de muzieklijsten zult aantreffen, dankzij het team van Amsterdamse dj's die de nummers selecteren.

22tracks werkt enorm simpel en steekt overzichtelijk in elkaar. Nadat je de app hebt binnengehaald, kun je meteen beginnen met luisteren. Het mooie is dat je je hiervoor niet hoeft te registreren of voor de nummers hoeft te betalen.

iTunes

Vind je een nummer waar je helemaal enthousiast van wordt, dan kun je dit meteen via Twitter kenbaar maken en de muziek via een snelkoppeling met iTunes direct aanschaffen. Voor onbekende artiesten en bands is 22tracks dan ook een ideaal platform om hun muziek aan de wereld te laten horen.

De applicatie ondersteunt multitasking, zodat je de vele uren aan originele muziek op de achtergrond kunt afspelen. Gebruik je iOS 4.0 of hoger op je iPod Touch, dan koppelt 22tracks zich aan de controls van je muziekspeler.

22tracks werkt zo vloeiend en bevat zoveel goede en originele muziek dat je de applicatie eigenlijk niet links kunt laten liggen. Bovendien is het, net als de webversie, geheel gratis.