App Spotter: Aanbieding

Wie in deze recessietijden toch nog een copieus kerstmaal op tafel wil zetten, moet waarschijnlijk op de kleintjes letten. Heb je geen zin om daarvoor tientallen supermarktfolders door te bladeren, download dan de app Aanbieding.

Aanbieding biedt je een overzicht van de op dat moment geldende aanbiedingen van zestien verschillende supermarkten in Nederland. Per supermarkt zie je hoeveel producten tijdelijk tegen een lagere prijs worden aangeboden.

Door op een supermarkt te tikken, krijg je een overzicht van de producten die in de aanbieding zijn, inclusief de oude en nieuwe prijs en een handige foto van het aangeboden eten of drinken. Tik je vervolgens op het product zelf, dan krijg je te zien hoeveel je procentueel bespaart en tot wanneer de aanbieding loopt.

Lijstjes

Vervolgens kun je ook besluiten om het product te bewaren in je aanbiedingen- of boodschappenlijstje. Op het boodschappenlijstje kun je ook handmatig producten toevoegen en, als ze eenmaal gekocht zijn, weer afstrepen. Je kunt daarnaast gericht naar aanbiedingen zoeken, waarbij de producten per supermarkt onderverdeeld in beeld verschijnen.

Een afwijkende toevoeging aan de applicatie is de mogelijkheid om te bekijken welke producten nieuw zijn in de supermarkt, ongeacht of deze in de aanbieding zijn of niet. Dit voegt echter weinig toe en lijkt voornamelijk als een vorm van in-app-adverteren te dienen.

Desalniettemin is Aanbieding een nuttige app om geld mee te besparen en tijdelijk ook nog gratis te downloaden (normaal 1,59 euro). Nu nog de tijd vinden om alle supermarkten voor de aanbiedingen af te lopen.