App Spotter: Insight Guides Travel Photography

Toegang tot de hele wereld vanaf je bank, dat biedt de Insight Guides Travel Photography-app. Met behulp van je iPad, iPhone of iPod touch kun je namelijk een ruime selectie van reisfoto's bekijken. Bovendien geeft de app je elke dag een nieuw foto.

Insight Guides is al meer dan veertig jaar een inspiratiebron voor reizigers. De reisgidsen bieden een combinatie van foto’s en informatie over zowel de geschiedenis als sociale achtergronden van de gefotografeerde mensen of landschappen. De Insight Guides Travel Photography biedt deze informatie nu voor je Apple-apparaat.

Fotografietips

Daarnaast geeft de app je informatie over verschillende culturen, leuke feitjes en reis- en fotografietips. De afbeeldingen gaan bovendien vergezeld van korte biografieën van de reisfotografen.

Favorieten delen

De app presenteert de foto's in een slideshow waarin je je favoriete platen kunt markeren. Eveneens heb je de mogelijkheid om foto’s met vrienden te delen via sociale media.

Elke dag levert de app een nieuwe foto. Als je de toepassing enkele dagen niet opent, zal het bij je volgende bezoek de foto’s alsnog downloaden. Zo hoef je er nooit één te missen en krijg je iedere dag toch een beetje een vakantiegevoel.