App Spotter: Text Vision

Je bent druk met werk, relatie, vrienden, familie en loopt op je achterste tenen om alles bij te houden. Gelukkig kun je op verloren momenten, zoals lopend op straat, nog snel even een smsje tikken. Text Vision biedt daarbij hulp uit onverwachte hand.

Wie namelijk ooit wel eens lopend een bericht op zijn telefoon heeft getikt, weet hoe verraderlijk dat kan zijn. Loszittende tegels, paaltjes en rondrennende kinderen vormen voor de sms'ende mens onvoorziene obstakels, met alle gevolgen van dien.

Text Vision zorgt er echter voor dat je tijdens het typen op het scherm van je telefoon altijd zicht hebt op wat je doet. De applicatie is gekoppeld aan de camera in je iPhone en laat je daarmee zien waar je loopt. Op deze beelden is een tekstinvoerveld aangebracht, waarin je berichten kunt tikken.

Versturen

De getikte tekst zelf kun je vervolgens versturen als sms of mail, of plaatsen op Twitter en Facebook. Hiervoor is het wel nodig om heel kort uit de applicatie te gaan, zodat je toch nog even voor je zult moeten kijken.

Maar dit mag de pret niet drukken; wie vaak lange berichten tikt en weinig tijd heeft, zal Text Vision een nuttige applicatie vinden om 'on the go' door te blijven werken. Je kunt Text Vision eerst uitproberen in een lite-versie. Bevalt de app, dan kun je je met 79 cent heel wat blauwe plekken besparen.