Apple Watch S krijgt waarschijnlijk geen nieuw design

Apple kondigt ieder jaar, in september, met trots haar nieuwe producten aan tijdens het Apple Event. Waar het meestal om een nieuwe iPhone, Macbook en Ipad gaat, is daar sinds vorige jaar de Apple Watch bijgekomen. Ook dit jaar komt de fabrikant met een nieuwe variant van de smartwatch, maar er zal qua design weinig gaan veranderen.

Apple Watch S geen nieuw design

Het kan zijn dat je wacht met het aanschaffen van een Apple Watch todat de Apple Watch S op de markt verschijnt, maar voor het design hoef je in ieder geval niet te wachten. Zoals we vanaf de iPhone 3GS gewend zijn van Apple, zijn de S producten qua design exact hetzelfde als hun voorgangers en worden alleen de specs geïnnoveerd. De website CNET geeft aan dat analist Ming-Chi Kuo tijdens een investors meeting heeft voorspeld dat de specs verbeterd zullen worden, maar dat er heel erg weinig aan het design wordt gedaan.

 'spec improvements with limited changes to form factor design.'

 Wat levert de nieuwe smartwatch?

Als het uiterlijk van de Apple Watch S niet aangepast wordt, wat levert de nieuwe smartwatch dan wel? Volgens Kuo is het vooral de batterij die verbeterd gaat worden, maar is het ook mogelijk dat de Apple Watch voorzien wordt van een camera. Daarnaast zou het device ook minder afhankelijk worden van een iPhone.

 Hoogstwaarschijnlijk wordt de nieuwe Apple Watch, samen met de nieuwe iPhone, gepresenteerd tijdens het Apple Event in september. 

Apple Watch S krijgt waarschijnlijk geen nieuw design
De nieuwe Apple Watch S zal niet voorzien worden van een nieuw uiterlijk.