Asus M70AD-NL001S

Asus heeft onlangs in Nederland de Asus M70AD-NL001S uitgebracht, een all-round desktop met power, gericht op de enthousiaste gebruiker. Dat komt mede door de specificaties, maar ook door het design en het bijbehorende prijskaartje. Met een adviesprijs van 979 euro is de desktop redelijk aan de prijs voor een pc, maar je krijgt dan ook waar voor je geld.

De Intel Core i7-4770S processor heeft een kloksnelheid van 3,1 Ghz, 3,9 GHz in ‘Turbo’-stand, en beschikt over vier processorkernen met Hyperthreading-technologie. Hierdoor is de processor razendsnel wanneer het nodig is en beschik je in Windows niet over vier, maar acht ‘threads’ waarover de taken worden verdeeld.

Dat de Asus M70ADNL001S geen huis-tuin-enkeuken pc is, blijkt ook uit de grafische kracht die de pc tot zijn beschikking heeft . In de pc zit een NVidia GeForce GTX 650 videokaart met 1GB videogeheugen. Hoewel dit niet een van de nieuwste videokaarten is, heeft de kaart meer dan genoeg kracht in huis. Gebruik je een pc voor video- of fotobewerking, dan kun je met de M70AD-NL001S gebruik maken van de 768 beschikbare ‘CUDA cores’ in de videokaart om je werk te versnellen. Aan aansluitingen ontbreekt het niet bij de M70AD-NL001S. Aan de achterkant vind je onder andere een hdmi-, DVI-, vga en Gigabit Ethernet lan-poort (1000Mbps). Om je benodigde apparaten aan te sluiten krijg je twee usb 3.0-, zes usb 2.0-, één ps/2- en benodigde 3,5 mm audio-in- en uit-poorten tot je beschikking.

Zoek je een desktop die met gemak de zwaardere programma’s kan draaien of werk je met video- en fotobewerkingsprogramma’s, dan is de M70AD-NL001S een goede keuze. Wie op zoek is naar een pc voor dagelijkse bezigheden kan de M70ADNL001S beter laten staan, maar de enthousiaste gebruiker kunnen we de pc zeker aanraden. Ook vanwege de stijlvol vormgegeven behuizing staat de pc prima in elke ruimte.

In het kort

  • Veel rekenkracht
  • Genoeg opslagruimte
  • Mooi design
Prijs: vanaf €979,-
Info: asus.com
MKB Proof 2015