Avaya verbetert communicatieplatform Aura

Telecombedrijf Avaya komt met een reeks verbeteringen voor het Avaya Aura communicatieplatform. De upgrades zorgen volgens de fabrikant voor een efficintere en effectievere communicatie in middelgrote en grote ondernemingen.

Met bijvoorbeeld het Avaya Aura Contact Center kunnen klanten van een bedrijf volgens Avaya beter worden geholpen door verschillende communicatiemiddelen te combineren. Medewerkers van het callcenter krijgen tegelijk informatie binnen via mail, sms of telefoon en kunnen hierdoor vragen sneller beantwoorden.

Ook leveren de updates volgens de fabrikant een verbeterd onderling contact tussen de medewerkers van een bedrijf. Zo wordt met Avaya Aura Messaging de toegang tot opgeslagen berichten volgens de fabrikant makkelijker gemaakt en is het mogelijk om spraak om te zetten in tekst. Bovendien is het communicatiesysteem beter beveiligd tegen aanvallen van buiten en binnen.

Volgens Avaya kunnen de verbeteringen bij grote ondernemingen zorgen voor een besparing van 23 procent in kapitaalinvestering en 33 procent in operationele kosten. Middelgrote bedrijven zouden nog meer besparen.