AVG Business CloudCare

It-management is een zwaar punt binnen iedere organisatie. AVG Business CloudCare ontneemt je de zorg, door alle aspecten voor veiligheid en management van je infrastructuur onder te brengen in één gemakkelijk te gebruiken portal.

AVG Business CloudCare bestaat uit diverse zakelijke oplossingen van AVG, waaronder antivirus-, backup-, en e-mail security services. Al deze oplossingen manage je gemakkelijk vanuit één eenvoudig te bedienen dashboard. Hiermee heb je in één oogopslag overzicht over wat er binnen je organisatie gebeurt op it-gebied en wat mogelijk aandacht verdient.

Het mooie van Business CloudCare is de schaalbaarheid en flexibiliteit. Zo is elke service in of uit te schakelen met een enkele muisklik. Je richt de service in naar eigen wens. Dit maakt dat de service meegroeit met je organisatie en je behoeften, gemakkelijk aan te passen via het dashboard. Voor veiligheid en beheer binnen de organisatie zijn er policies in te stellen per device of per groep. Zo kun je bijvoorbeeld snel in één keer updates pushen naar devices, bepaalde content uitsluiten op devices via filters, antivirus of firewalls instellen per gebruiker of groep, enzovoort.

Met Business CloudCare is het mogelijk om gedetailleerde rapporten te genereren op gebruiker- of groepsniveau en om deze real-time te bekijken. Rapporten zijn te e-mailen, te exporteren naar Excel of pdf en ook te genereren op een geplande tijd. Wil je als organisatie je eigen stempel op deze rapporten drukken, dan kan dat door een watermerk toe te voegen aan de gegenereerde rapporten.

In het kort

  • Diverse zakelijke oplossingen te managen vanuit een dashboard
  • Elke service in of uit te schakelen met een enkele muisklik
  • Policies in te stellen per device of groep
Prijs: op aanvraag
Info: norman.com/avg
MKB Proof 2015