Back-up in elke situatie met ShadowProtect

Met drie ShadowProtect-backupproducten bestrijkt Storagecraft het hele spectrum van een simpele computer tot de complete ict-infrastructuur. Het trio valt op door het gemak en de snelheid waarmee een reservekopie kan worden teruggezet. Belangrijk in het geval van een calamiteit.

De ShadowProtect-lijn bestaat uit een desktopversie, een servereditie en een allesomvattende ict-editie. Ze zijn verkrijgbaar via de Nederlandse internetsite van Storagecraft. In de internationale webwinkel van het bedrijf is bovendien een servereditie voor Microsoft Small Business Server te krijgen tegen een aantrekkelijke prijs. De 4.0-versie van de ShadowProtect-lijn bevat nieuwe kenmerken voor de verbetering van de slaagkans van herstel, virtuele integratie en gecentraliseerd beheer.

Daarnaast zijn er twee add-on licenties beschikbaar. Met Granular Recovery voor Exchange kun je onder meer één of meerdere mailboxen herstellen en individuele mails of bijlagen terugzetten. De Image Manager Enterprise (alleen voor 4.0) bouwt een virtuele server op terwijl er wordt gebackupt. Deze is inzetbaar als er iets mis gaat en zo kan je vrijwel direct doorwerken.