Bamboo Stylus feel voor de Samsung Galaxy Note in mei beschikbaar

Wacom lanceert de Bamboo Stylus feel voor de Samsung Galaxy Note, als uitbreiding op de Bamboo Stylus familie. Naast een Bamboo Stylus feel voor Windows en Android producten, is deze geoptimaliseerd voor het gebruik op Samsung Galaxy Note apparaten.

Persbericht:

De Wacom feel IT technologie, een van de kerntechnologieën van het bedrijf, creëert een unieke en natuurlijke gebruikerservaring. Via de Electro-Magnetic Resonance (EMR) technologie communiceren de pen en een speciale sensor, die is ingebouwd in verschillende mobiele telefoons en tablets, met elkaar. Hierdoor is betere nauwkeurigheid en precisie mogelijk.

Doordat deze Bamboo Stylus feel drukgevoelig is, zie je een preciezere weergave op je mobiele apparaat. Hoe harder je met de stylus drukt, hoe dikker de lijn wordt. De meeste smartphones en tablets onderscheiden tot 512 drukniveaus (en sommigen zelfs meer). De gebruikerservaring van deze stylus is daarmee ergonomisch en handig voor de echte notitie-ervaring en een natuurlijk gevoel wanneer je wilt doodlen of tekenen. Aanvullend heeft deze Bamboo Stylus feel een schakelaar aan de zijkant van de pen waarvan de functionaliteit per applicatie op je smartphone of je tablet kan worden aangepast. De twee styli die in december 2012 geïntroduceerd zijn, zijn geschikt voor Windows 8 en Android producten. De nieuwe Bamboo Stylus feel is geoptimaliseerd voor Samsung Galaxy Note apparaten en is aangepast aan specifieke hardware configuraties.

Beschikbaarheid en prijs

De nieuwe Bamboo Stylus feel voor Samsung Galaxy Note apparaten is beschikbaar in wit en zwart. Hij kost €39,90 (inclusief BTW) en is vanaf mei 2013 verkrijgbaar in Wacom’s eStore. De Bamboo Stylus feel voor Samsung Galaxy Note wordt geleverd met zowel een zachte als een stevige pen punt. Afhankelijk van de voorkeur, kan een gebruiker kiezen voor een zachte rubberen of stevigere penpunt.

Voor de meest recente en complete lijst van compatible mobiele apparaten voor de Bamboo Stylus feel ga je naar http://bamboostylus.wacom.com/compatibility rel="nofollow".