Bbeyond zet bedrijven gratis over op 'SDSL'

BBeyond start een breedbandcampagne waarbij de service provider de totale aansluitkosten van 535 euro voor een SDSL-verbinding voor eigen rekening neemt. SDSL is een variant van ADSL die ook hoge uploadsnelheden kent.

Dankzij SDSL en de hogere uploadsnelheden worden vanuit het bedrijf verstuurde e-mails sneller bezorgd en kunnen websites vlotter worden bijgewerkt met nieuwe informatie.

SDSL van BBeyond is tegen dezelfde vaste maandlasten als ADSL verkrijgbaar in verschillende up- en downloadsnelheden, van 512/512 Kbps tot 2,3/2,3 Mbps. De verbindingssnelheden kunnen na oplevering simpel worden aangepast als de behoefte aan bandbreedte veranderd is.

Om de overstap naar BBeyond gemakkelijk te maken, neemt de dienstenaanbieder de administratieve afhandeling op zich die komt kijken bij het wisselen van provider. Dit geldt ook voor het overzetten van domeinnamen en webhostingdiensten. Daarnaast verzorgen de installateurs van BBeyond de feilloze installatie en configuratie.

Meer over SDSL:
SDSL is een internetverbinding die het mogelijk maakt zware bestanden tegelijkertijd en met dezelfde up- als downloadsnelheid, op meerdere werkplekken op te halen en te versturen. Door de opkomst van Voice over IP en online zakendoen groeit de vraag naar bandbreedte. Met een lage bandbreedte kan het voorkomen dat tijdens het verzenden van zware bestanden de internetcapaciteit volledig wordt benut en de rest van het bedrijf met een overbelaste verbinding wordt geconfronteerd. Met Gebundeld SDSL behoort dit tot het verleden.

Wel is het zo dat bij SDSL de telefoonlijn (waarover de SDSL-verbinding loopt) alleen voor internet kan worden gebruikt. Bij ADSL wordt de telefoonlijn gesplitst tussen een deel voor snel internet en telefoongesprekken (of faxen).

Aanbieding BByeond:
- Gratis router: ook geschikt voor telefonie, normaal 280 euro
- Geen kosten aanvraag nieuwe telefoonlijn, normaal 45 euro
- Geen kosten set-up en installatie, normaal 210 euro