BiedMeer Webshopsysteem

Met het BiedMeer webshopsysteem maak je in no-time een professioneel ogende webwinkel. De interface van BiedMeer is modern, strak en gebruiksvriendelijk.

Ga je aan de slag met een eigen webwinkel, dan kun je twee kanten op: die van de klik-klak-klaar webwinkel voor ondernemers zonder enige programmeerkennis, of die van de (open source) cms-systemen. De eerste categorie is gebruiksvriendelijk, maar biedt vaak eenvoudige functionaliteit. De laatste is zeer uitgebreid, maar vereist technische kennis. BiedMeer is anders: het combineert talrijke opties met een gebruiksvriendelijke interface, en kennis van code is niet nodig. Met BiedMeer kun je direct aan de slag: via de website maak je eenvoudig een gratis account aan. Vervolgens kun je inloggen en kom je terecht in een zeer strak en professioneel ogend webshop-backend. Kom je ergens niet uit, dan staan er in hetzelfde backend instructievideo’s voor je klaar die je door de procedures en de menu’s heen loodsen.

BiedMeer bevat een uitgebreide statistiekmodule die je inzicht geeft in het verkeer naar je webshop en het gedrag van je klanten als ze eenmaal ‘binnen’ zijn. Ook cruciale zaken als omzet en orders zijn binnen BiedMeer grafisch inzichtelijk. Naast statistieken geeft BiedMeer waardevolle informatie over de stand van zaken rondom SEO. Het geeft advies over het gebruik van je titels, keywords en andere factoren die van grote invloed zijn op je vindbaarheid in zoekmachines.

Een ander sterk punt van BiedMeer zijn de standaard aanwezige koppelingsmogelijkheden. Zo kun je je website eenvoudig koppelen aan bijvoorbeeld prijsvergelijkingssites en beoordelingssites, maar ook aan diverse groothandels. Ook in betaalsystemen is ruim voorzien, zo goed als iedere gangbare betaalmethode wordt standaard ondersteund.

Heel aardige bonus is de ingebouwde mailinglijst. De mailinglijstopties zijn niet heel uitgebreid, maar voor veel webshophouders zal het voldoende zijn en zo kunnen zij besparen op een abonnement bij een e-mailmarketingbureau.

Prijs: Gratis tot 25 producten, daarna vanaf €12,95 per maand.
Info: www.BiedMeer.nl 

MKB Best Choice 2014