bNamed.net

Het is voor je onderneming essentieel om online goed bereikbaar te zijn. De enorme hoeveelheid aan bedrijven die zich online begeven, zorgt ervoor dat het steeds belangrijker is om te zorgen voor een goede domeinnaam en extensie. bNamed.net specialiseert zich in de begeleiding van bedrijven bij het zoeken naar het perfecte internetadres.

Wanneer je bijvoorbeeld in het buitenland actief bent, dan is een .nl-extensie of zelfs een .com-adres misschien niet toereikend. Fransen stellen een .fr-adres erg op prijs en Spaanse klanten rekenen op een .es-website. Speel hier dus slim op in en zorg dat je registratie voor de meest exotische sitenamen en -uitgangen op orde is. bNamed.net biedt niet alleen domeinnamen voor zo ongeveer elke extensie die je kunt bedenken, maar nog belangrijker is hoe ze jouw bedrijf hierin kunnen adviseren. Met een enkel telefoontje ben je al op de hoogte van de mogelijkheden.

Ook kun je je website extra laten beveiligen met een ssl-certificaat, dat ervoor zorgt dat jouw bedrijf veilig informatie uit kan wisselen met de webserver. Hiervoor zijn verschillende certificaten beschikbaar, waaronder het ‘ev-certificaat’, waarmee ook je adresbalkje groen kleurt. Hiermee weten klanten meteen dat ze met een betrouwbaar bedrijf van doen hebben, wat vooral voor webshops een belangrijk pluspunt kan zijn. Mocht je meerdere domeinen hebben, kun je ook een ‘catch-all’- certificaat laten implementeren, waarmee al je websites in één keer goed zijn beveiligd.

In het kort

  • Specialisatie in begeleiding van bedrijven die zoeken naar perfect internetadres
  • Snel op de hoogte van de mogelijkheden 
  • Mogelijkheid tot extra beveiliging van je website
  • Al je websites in één keer beveiligd met ‘catch-all’-certificaat
Prijs: op aanvraag
Info: bnamed.net
MKB Proof 2015