Boek met 100 'lifehacks' als gratis download

De telefoon en mailbox staan houden zich even koest. Maar na augustus moeten we ons vast weer door een overvolle agenda heen worstelen. Een boek vol praktische tips om sneller zaken gedaan te krijgen op (onder meer) je pc is nu als gratis te downloaden PDF beschikbaar gekomen.

Op Nu.nllezen we regelmatig lifehackingtips van de 'Lifehacking Academy' voor Outlook en andere software maar ook allerlei handige internetdiensten. Die tips laten je zaken handiger en vooral sneller voor elkaar te krijgen. Het is iedere keer weer smullen geblazen voor de kenniswerker met een volle agenda en een stevige information overload.

Honderd van die slimme tips werden verzameld in een boek van Van Duuren Media ( 19,90, hier te bestellen).

Boek gratis downloaden
Het complete boekwerk is nu echter ook als gratis download beschikbaar. Surf naardit adres en geef je naam en een mailadres op. Daarna word je geleid naar een downloadlink voor het boek.

Je hebt een pdf-reader nodig om het boek te kunnen lezen. Tip van ons: klik met de rechter muistoets op de link en kies voor Opslaan als... en dan een bestemming op je desktop. Dan kun je het vanaf die plek bekijken. Dat werkt stabieler dan rechtstreeks een pdf openen in je webbrowser.

Een fragment uit de PDF van het boek inclusief de beknopte versie van de inhoudsopgave.

Nieuwsbrief
Optioneel schrijf je je in voor een (nog op te starten) lifehacking-nieuwsbrief. Hiermee ontvang je periodiek het laatste nieuws van Lifehacking.nl, Lifehacking Academy en nieuwe producten en diensten die de tipverzamelaars uitrollen. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor spam of verkocht aan andere partijen.
Je treedt met de makers in contact via het Lifehacking webog.

Website Lifehacking:
http://lifehacking.nl/