Bulletproof bescherming én sneller foutloos typen op je smartphone

Chesskin Unique is een jonge onderneming die zich richt op de exploitatie van Apple en tablet accessoires in het B2C segment en in het B2B segment.

Persbericht:

Chesskin Unique BV lanceert vandaag een unieke lijn van glassprotectors voor smartphones. De Chesskin TacTouch Glassprotectors bieden niet alleen optimale bescherming bieden tegen krassen en breken, maar helpen ook sneller en foutloos te typen.

'Smartphones vormen een belangrijk middel in onze dagelijkse communicatie. Ze worden intensief gebruikt, voor toegang tot social media en internet en voor het beheren en beantwoorden van e-mail en andere berichten. Foutloos typen op een smartphone is echter praktisch onmogelijk,'  vertelt Jos van Aalst, Algemeen directeur Chesskin Unique BV. 'Het keyboard is klein en je raakt gemakkelijk de verkeerde letters. Wij wilden accuraat en snel typen op een smartphone eenvoudig maken. Daarnaast wilden we optimale bescherming bieden, onder alle omstandigheden. Dankzij het unieke ontwerp van de Chesskin TacTouch Glassprotector is dit nu mogelijk.'

Chesskin TacTouch Glassprotectors hebben kleine uitsparingen die de gevoeligheid van de letters verhogen en de vingers laat voelen hoe je ze correct moet plaatsen. Dit zorgt ervoor dat er minder fouten gemaakt worden en berichten vlotter getypt worden.

Chesskin TacTouch Glassprotectors zijn gemaakt van speciaal gehard veiligheidsglas met dezelfde hardheid als smaragd. Dit biedt optimale bescherming tegen krassen en breuken, zelfs bij vallen of stoten. Het kristalheldere scherm garandeert optimale helderheid en superieure kleuren. En al is de glassprotector 3 maal dikker dan een normale beschermfolie, de gevoeligheid van het scherm blijft ongeëvenaard, voor een optimale gebruikservaring.

Chesskin TacTouch Glassprotectors zijn beschikbaar voor diverse smartphones, waaronder de iPhone 4, 4S, 5 en de Samsung Galaxy SIII.
Voor meer informatie over de Chesskin TacTouch Glassprotector of de andere slimme mobiele oplossingen van Chesskin Unique BV, kunt u terecht op www.chesskin.nl of www.tactouch.com.