Bulletproof bescherming voor je iPhone

Chesskin Unique is een jonge, dynamische onderneming die zich richt op de exploitatie van Apple en tablet accessoires in het B2C segment en in het B2B segment.

Persbericht:

Chesskin Unique BV lanceert vandaag een nieuwe lijn van screenprotectors voor je iPhone, gemaakt van gehard veiligheidsglas voor optimale bescherming tegen krassen en breken.

'Recent onderzoek uit Engeland toont aan, dat maar liefst 57% van alle iPhone eigenaren een keer het beeldscherm van zijn of haar iPhone breekt', aldus Jos van Aalst, Algemeen directeur van Chesskin Unique BV. 'Gewone screenprotectors beschermen wel tegen krassen, maar een ongelukkige val is vaak te veel voor dergelijke protectors. Wij wilden dit soort vervelende schade helpen voorkomen. De Chesskin Screenprotector is ontwikkeld om optimale bescherming te bieden in alle omstandigheden.'

De Chesskin Glassprotector is gemaakt van speciaal gehard veiligheidsglas met dezelfde hardheid als smaragd. Voor dergelijke goede bescherming hoeft geen keuze tussen functionaliteit en het ontwerp van de iPhone gemaakt te worden. Omdat de boven- en onderzijde van de Chesskin Glassprotector qua kleur overeenkomt met de iPhone sluit de protector naadloos aan bij het ontwerp en is hij vrijwel onzichtbaar. Het kristal heldere scherm garandeert optimale helderheid en superieure kleuren. En al is de Glassprotector 3 maal dikker dan een normale beschermfolie, de gevoeligheid van het scherm blijft ongeƫvenaard, voor een optimale gebruikservaring.

Voor meer informatie over de Chesskin Glassprotector of de andere slimme mobiele oplossingen van Chesskin Unique BV, kunt u terecht op www.chesskin.nl.