Campus Party brengt techliefhebbers en bedrijfsleven samen

Campus Party, het festival waar techliefhebbers en technologiebedrijven elkaar ontmoeten, komt naar Nederland. Vanaf 25 mei staat de Jaarbeurs in Utrecht vijf dagen lang in het teken van techniek en innovatie.

Campus Party

Campus Party begon in 1997 als lan-party in Spanje, maar is uitgegroeid tot een festival gericht op techniek en innovatie. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan vijftig edities georganiseerd en nu komt het festival voor de eerste keer naar Nederland.

Van 25 tot en met 29 mei vindt Campus Party plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Techliefhebbers kunnen hier terecht voor hackathons, challenges en workshops. Ook kunnen mensen hier kennis maken met bedrijven die aanwezig zijn op het festival, zoals Exact Software en Rabobank. Zij kunnen hier aankomende talenten ontmoeten en samen met hen vraagstukken te lijf gaan die spelen binnen de organisatie.

Startups

Ook voor startups en investeerders biedt Campus Party mogelijkheden, onder andere in de vorm van een startupmarkt en uitgebreide coachingsprogramma’s. Professionals helpen ondernemende jongeren van idee tot start-up, van prototype tot investering en van eerste klanten naar internationale groei.

Inschrijven voor tickets kan hier. Wil je actief meedoen aan het festival en vijf dagen lang workshops volgen en geïnspireerd raken, dan kost een ticket je 165,- euro. Wil je enkel het festival één dag bezoeken dan betaal je 15,- euro. Voor de deelname als start-up zijn nog geen prijzen bekend.