Comcast Business breidt mogelijkheden WiFi uit

Comcast Business heeft WiFi Pro aan het publiek gepresenteerd. WiFi Pro is een rijke aanvulling aan de bestaande standaard van WiFi met cloud- en marketing tools voor het MKB.

WiFi heeft de toekomst

Volgens Cisco zal WiFi over twee jaar een meerderheid van het internetverkeer faciliteren. Een andere studie, van Tech Pro Research, geeft aan dat 74 procent van de bedrijven van plan is, of al bezig is met BYOD. Deze trends onder werknemers en consumenten zullen WiFi een flinke boost geven. WiFi Pro is ontwikkeld om binnen bedrijven zowel gasten, opdrachtgevers als medewerkers te ondersteunen met internetverkeer. De nieuwe uitbreiding van WiFi biedt twee high-performance commerciƫle WiFi-netwerken, een eigen netwerk voor werknemers en een gastnetwerk voor bezoekers en opdrachtgevers. Daarbij biedt WiFi Pro extra beveiliging, en maakt het gebruik van de nieuwste AC-chipset om de snelste WiFi-snelheden en het uitgebreide assortiment te ondersteunen.

MKB marketing tools

'WiFi Pro biedt eenvoudig beheer en functies voor het MKB en gedistribueerde bedrijven die voorheen alleen beschikbaar waren voor hoofdkantoren en andere A-locaties. Pro biedt een betere werknemer-ervaring en klantenbinding', zegt John Guillaume, vice-president van Product Management bij Comcast Business. 'Met de extra marketingfuncties kunnen MKB en ondernemingen in het algemeen een meer persoonlijke ervaring via WiFi creƫren, en klantenbinding en omzetgroei stimuleren.' De service kan worden beheerd op een slim apparaat via een mobiele app of een online portal die bedrijven geavanceerde mogelijkheden geven, zoals rapportage voor on-demand-activiteiten en controles voor netwerkconfiguratie om planningen te maken en bandbreedte toe te wijzen. Bovendien kan MKB marketingtools gebruiken zoals custom splash of landingspagina's om nieuwe klanten aan te trekken.

Meer informatie over WiFi Pro lees je hier.

Comcast Business breidt mogelijkheden WiFi uit
WiFi Pro is een rijke aanvulling aan de bestaande standaard van WiFi met cloud-diensten.