COMPAREX eerste Platinum Partner van Veeam Software in Nederland

Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Microsoft Windows Server Hyper-V heeft softwarelicentiespecialist COMPAREX Nederland benoemd als eerste Platinum partner voor de Nederlandse markt. Deze exclusieve partnerstatus heeft COMPAREX te danken aan het behalen van diverse doelstellingen op certificerings-, marketing- en omzetgebied.

Persbericht:

Het Veeam Platinum-niveau werd in 2012 geïntroduceerd binnen het ProPartner-programma om zo de meest toegewijde partners te ondersteunen. Deze Platinum-status biedt Elite-partners van Veeam de gelegenheid hun klanten de best mogelijke support te bieden. Voor Veeam zijn deze eerste Platinumpartners erg belangrijk. In veel gevallen gaat het niet om de verkoop van uitsluitend Veeam-oplossingen, maar betreft het een combinatie van projecten waarbinnen Veeam een essentieel onderdeel is van de totaaloplossing.

Inzet en focus COMPAREX

Dankzij deze status ontvangt COMPAREX onder andere meer ondersteuning vanuit Veeam. Daarnaast kunnen zij hun klanten van nog beter advies voorzien en betere voorwaarden bieden. COMPAREX ontvangt de nieuwe partnerstatus met trots en ziet het behalen hiervan als waardering voor hun inzet en focus. “Wij hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan het vergroten van onze kennis door het behalen van diverse certificeringen. Ons team van Solution Advisors is hier nauw bij betrokken. Zij zijn binnen COMPAREX de specialisten op het gebied van virtualisatieoplossingen, waar Veeam onderdeel van is”, aldus Ricardo Koelemij, Director Services COMPAREX Benelux.