Comsoft direct verkrijgt hoogste status bij Snow Software

Comsoft direct heeft als eerste partner in Nederland de Gold Status, het hoogste level in partnership, bij Snow Software gekregen. Hiermee brengt Comsoft direct haar Software Asset Management diensten op een hoger niveau.

De SAM-partners die het beste met Snow samenwerken, worden beloond met de Gold Status. Comsoft direct is trots dat zij als eerste deze status heeft verdiend en ziet de verdere en intensievere samenwerking met groot vertrouwen tegemoet. 'De complexiteit van de licentiemodellen in combinatie met dagelijkse veranderingen in de IT-trends en de verschuivingen binnen de IT-omgeving, zorgen ervoor dat veel ondernemingen en organisaties niet over volledige en correcte licentie informatie beschikken.' Het beschikbaar hebben van de juiste licentie informatie draagt bij aan verlaging van de kosten en zorgt dat u te allen tijde compliant bent bij een audit', aldus Ronald Scherpenisse, verantwoordelijke voor de SAM-activiteiten van Comsoft direct in de Benelux.

Business Manager Angus Cameron van Snow Software: 'Comsoft direct is een betrouwbare software specialist met veel kennis van zaken en jarenlange ervaring op het gebied van SAM met een grote betrokkenheid bij de klanten. De SAM specialisten van Comsoft direct maken gebruik van passende en efficiënte methoden, met Snow software als onderliggende techniek, om licenties van diverse fabrikanten binnen een bedrijf te inventariseren te analyseren en hierover te rapporteren. Niet alleen bereidt Comsoft direct haar klanten voor op optimale software audits, maar hiernaast biedt zij langdurige toegevoegde waarde voor een solide SAM strategie. Van strategisch licentieadvies over software levering, Volume Licensing en Upgrade Plan Services tot de implementatie van Software Asset Management. Speciaal voor klanten en prospects, organiseert Comsoft direct regelmatig SAM Masterclasses door het gehele land. Met andere woorden: Comsoft direct is de ideale SAM Partner voor de Benelux”. “Wij verbeteren niet alleen de compliance van uw onderneming; wij zorgen er ook voor dat uw licentiekosten duurzaam geoptimaliseerd worden', zo besluit Ronald Scherpenisse.

Over Comsoft direct

Comsoft direct is dé adviseur op het gebied van software-licensing en software asset management-diensten. Vanuit lokale kantoren biedt het bedrijf advies en ondersteuning op voor deze gebieden. De medewerkers van Comsoft direct hebben de kennis en de instrumenten om licenties bij klanten op orde te krijgen en te houden, zodat klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Dankzij de samenwerking met verschillende software-fabrikanten en de Bechtle zusterondernemingen is Comsoft direct als Large Account Reseller (LAR) in staat om klanten wereldwijd te ondersteunen Comsoft direct is een dochter van de Duitse beursgenoteerde Bechtle AG en is binnen deze groep de licentiespecialist. Bechtle AG, genoteerd aan de Duitse tecDAX, verleent diensten op het gebied van systeemontwikkeling en houdt zich bezig met de directe verkoop van software, hardware en diensten. Met een omzet van 2 miljard euro in 2011 en 5.600 werknemers wereldwijd is Bechtle AG met zijn diensten de belangrijkste partner voor 75.000 klanten in diverse sectoren.